Eğitimin yanındayız

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rıdvan Çelikel, 2007 yılında eğitim niteliğini arttırmak amacıyla Çelikel Eğitim Vakfı’nı kurdu.

Çelikel Eğitim Vakfı, ülkemizin insan haklarına dayalı kalkınmasına hizmet eden, özgüvenli olduğu kadar sınırlarını bilen, uluslararası başarıları olan insanların çoğunlukta olduğu bir ülke haline gelmesine katkıda bulunmak istiyor. Bu amaçla, 15-24 yaş arası gençler için eğitimin niteliğini artırmaya yönelik sürdürülebilir programlar geliştiriyor ve bunları uyguluyor.

Bu programlardan biri olan Alev Topları Programı kapsamında desteklediği Üniversiteli bursiyerleri arasından mezun olanların Mart, 2022 dönemi ile güncel (*) akademik ve profesyonel yaşam bilgilerine derlenen sunum üzerinden buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kurumsal olarak destek verdiğimiz Çelikel Eğitim Vakfı’nın programlarına çalışma arkadaşlarımız da gönüllü olarak katkı sağlıyorlar.

(*) İlgili sunum içeriği, eğitim öğretim yılı bazında güncellenerek yayıma alınmaktadır.

Sanatın ve genç sanatçıların yanındayız

Merkez ofis binamızın girişinde yer alan Galeri 5‘te, çeşitli sanat dallarında eserler sunan ulusal ve uluslararası genç sanatçıların kişisel ve karma sergilerini düzenliyor, her hafta canlı müzik dinletileri gerçekleştiriyoruz. Sanatın gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, genç sanatçılara yeteneklerini sergileme fırsatı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Dünya kültür mirasının önemli bir parçasına sahip olmak, bununla gurur duymanın yanı sıra, sahip olduğumuz değerleri korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak gibi sorumlulukları da gerektiriyor. Bu yaklaşım ile kurulan Arkeoloji Müzelerini Sevenler Derneği, arkeolojik değerlerimizi tanıtmak ve arkeoloji alanındaki farkındalığı arttırmanın yanı sıra, Arkeoloji Müzeleri’ne kaynak sağlamayı da hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rıdvan Çelikel, Arkeoloji Müzelerini Sevenler Derneği’nde Başkanlık görevini de yürütüyor.

Sağlıklı bir yaşam için çocuklarımızın yanındayız

Kızamık dünyada her gün 600’den fazla çocuğun ölümüne neden oluyor. “Önce sağlıklı bir gelecek” diyerek bu kayıpların önlenmesi ve çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yaşamını sürdürebilmesi için, çalışma arkadaşlarımızın yeni doğan bebekleri adına, UNICEF’e bağış yaparak ihtiyaç sahibi çocukların kızamık hastalığından korunmasına destek oluyoruz.